Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


J.K.Rowling-Harry Potter

J.K.Rowling-

Harry Potter

Adatok: Írta: J.K.Rowlingharry-potter-konyvek.jpg

Könyvek címei: Harry Potter és a bölcsek köve (Harry Potter and the Philosopher’s Stone ,1997)

Harry Potter és a Titkok kamrája (Harry Potter and the Chamber of secrets,1998. július 2)

Harry Potter és az Azkabáni fogoly((Harry Potter and the prisoner of Azkaban, 1999. július 8)

Harry Potter és Tűzserrlege(Harry Potter and the Goblet of Fire, 2000)

Harry Potter és a Főnix rendje (Harry Potter and the Order of the Phoenix, 2003)

Harry Potter és a Félvér herceg (Harry Potter and the Half-Blood Prince, 2005)

Harry Potter és a Halál ereklyéi(Harry Potter and the Deathly Hallows, 2007)

Kiadó: Animus Kiadó

Kiadási dátumok: a címek mellet

Eredeti címek:a címek mellet

Műfaj: Fantasy

Saját vélemény: Aki már olvasott tőlem véleményt az tudja, hogy az adatok után a "rövid ismertető" szokott jönni. De ezt most kihagyom e esetben, mert szerintem mindenki ismeri az alap sztorit. Ide leírom ha mégsem.

Harry Potter a nénikéjénél nő fel amikor megtudja, hogy varázsló és a Roxfort Boszorkány-és Varázslóképző Szakiskolába viszik tanulni. Ott megismerkedik Hermione Gangerrel és Ronald Weasley-el. Ők ketten a legjobb barátai leszek Harrynek. Úgy általánosságban szeretik a tanárok és a diákok is egyaránt, főleg , hogy híres hisz túl élte a varázslóvilág legerősebb varázslójának halál átkát(csak egy villám alakú heg maradt a homlokán) De vannak ám ellenségei is Harrynek, mint például Piton professzor aki a fiú apja miatt nem szerti a fiát, vagy Draco Malfoy aki az évfolyamába jár de a legnagyobb veszélyt persze maga Voldemort Nagyúr jelentette (aki halál átkot szort Harryre)aki nem tudta elviselni hogy egy kisfiú legyőzte. A sorozat során Voldemort próbálja megölni Harryt.

Ez az alap. Úgy gondolom nem fogok minden részről írni. Mert annyira jó, hogy mindenkinek el KELL olvasni!!! KÖTELEZŐ ÉRTED? :D Én egy Harry Potter fanatikus családban nőttem fel. De ha nem így lett volna akkor is megimádom ezeket a könyveket. Ezek azok a könyvek amiket  nem lehet letenni. Ezek azok amik annyira lekötik a gyerekeket és felnőteket egyaránt hogy csak na! Mindig ezek maradnak a kedvenceim!

Film: Készültek róluk filmek is. Elöször nagyon óvatosan néztem meg őket de lassan rájöttem, hogy elég jók azok is. Pedig a fantasy regényes filmek rosszul is sülhetnek el. De nagyon jól van megcsinálva...Persze vannak eltérések, meg a könyv MINDIG jobb!

AJÁNLOM ANNAK AKI:

tudjátok mit...? ezt mindenkinek...ahogy mondtam KÖTELEZŐ! :O

NEM AJÁNLOM ANNAK AKI:

nincs olyan! :D

Értékelésem: ha lehetne olyat hogy 100/10...de nem lehet úgyhogy 10/10 :D

 

9.png

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Go out with lower vulgar price pharmacopoeia

(Fillieatold, 2020.10.24 01:25)

buy cialis online sort by
cialis dosage forum usergroups
<a href="https://cialis1walmart.com/#">cialis over the counter walmart
</a> - powered by fireboard cialis
https://cialis1walmart.com - cialis over the counter walmart
genuine cialis

värdens längsta hår munhea.se

(munhea.se, 2020.10.23 09:29)


Hello very nice site!! Guy .. Beautiful .. Superb .. I'll bookmark your blog and take the feeds additionally? I am glad to search out so many useful info right here within the publish, we'd like work out more strategies on this regard, thank you for sharing. . . . . . tuta.munhea.se/map2.php värdens längsta hår

its kitchen köksmaskin aperca.se

(aperca.se, 2020.10.22 22:41)


Hi there to every body, it's my first go to see of this webpage; this webpage consists of remarkable and truly fine stuff for readers. chrys.aperca.se/map2.php its kitchen köksmaskin

enkel kycklingfile i ugn munhea.se

(munhea.se, 2020.10.22 08:01)


Nice blog here! Also your site loads up very fast! What host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my site loaded up as fast as yours lol tiodo.munhea.se/map9.php enkel kycklingfile i ugn

Go out with lower low price pharmacy

(Zafesfealk, 2020.10.22 01:16)

how long does it take to metabolize cbd oil
cbd oil for anxiety
<a href="https://cbd7hemp.com/#">cbd oil for dogs
</a> - cbd oil for anxiety
https://cbd7hemp.com/# - hemp oil
cbd dosage for sleep

как перезарядить hqd самому безопасно

(JimHomi, 2020.10.21 22:16)

купить электронные сигареты в лабинске <a href=https://hqd.wiki/kak-polzovatsya-elektronnoj-sigaretoj-hqd/>как включить hqd электронная</a>
------
электронная сигарета в реутове <a href=https://hqd.wiki/kak-polzovatsya-elektronnoj-sigaretoj-hqd/>можно ли заправлять hqd повторно</a>

oratrg.se

(oratrg.se, 2020.10.21 20:43)


I read this article fully regarding the comparison of latest and earlier technologies, it's amazing article. oratrg.se/map14.php eucerin skin protection lotion

tumphati.se

(tumphati.se, 2020.10.21 10:42)


Whats up very nice website!! Man .. Excellent .. Amazing .. I'll bookmark your blog and take the feeds also? I'm glad to find so many useful info right here within the publish, we need work out more strategies in this regard, thank you for sharing. . . . . . tumphati.se/map1.php keso cottage cheese

probduo.se

(probduo.se, 2020.10.21 01:03)


Hi, I would like to subscribe for this webpage to take most up-to-date updates, therefore where can i do it please help. probduo.se/map17.php flickor utan trosor

Огромная ассортимент картинок и гифок ради любых случаев

(DavidGoF, 2020.10.20 09:49)

Самые актуальные и свежие картинки для совершенно случае жизни. Хотите оригинально
поздравить любимого человека тож мужа, тогда вам к нам. На нашем сайте вы можете найти
картинки чтобы поздравить близких с различными праздниками.

<a href=https://otkritkivip.ru/category/ezhednevnye/horoshego-dnja/>удачного дня и хорошего настроения</a>
<a href=https://otkritkivip.ru/category/ezhednevnye/dobryj-vecher/>открытки добрый вечер</a>

azilopar.se

(azilopar.se, 2020.10.20 05:21)


Hi there! Someone in my Facebook group shared this site with us so I came to check it out. I'm definitely enjoying the information. I'm book-marking and will be tweeting this to my followers! Wonderful blog and outstanding design. azilopar.se/map14.php rood gezicht met branderig gevoel

Arouse with knock off offensive payment dispensary

(Haroncon, 2020.10.19 12:22)

cbd nausea
buy cbd oil
<a href="https://cannabis7oil.com/#">hemp oil for sale
</a> - cbd capsules review
https://cannabis7oil.com/# - cannabis oil for pain relief
cbd no thc vape

03c46d30ccbb8849275a7a8d033f16ab

(Robertlet, 2020.10.19 07:15)

erectile health <a href=http://erectiledysfunctionpillscvs.com/#>buy erectile dysfunction pills online</a> erectile discharge

färga bryn och fransar aperca.se

(aperca.se, 2020.10.19 05:12)


Nice post. I learn something new and challenging on websites I stumbleupon on a daily basis. It will always be helpful to read content from other authors and practice a little something from other web sites. emti.aperca.se/map1.php färga bryn och fransar

Удивительная подборка

(AllanMaict, 2020.10.19 01:17)

Привет всем!
Нашел познавательную подборку на этом сайте: http://wozap.ru :
<a href=http://wozap.ru/humor/>секс приколы</a> картинки с юмором
Самый большой мост в мире http://wozap.ru/interesnoe/8419-samyy-bolshoy-most-v-mire.html
Самодельный компьютерный диван <a href=http://wozap.ru/foto-prikoly-interesnoe/6426-samodelnyy-kompyuternyy-divan.html> Самодельный компьютерный диван </a>
http://wozap.ru/interesnoe/11221-transsib-glazami-inostranca.html

arganolja till ansiktet munhea.se

(munhea.se, 2020.10.18 21:40)


Saved as a favorite, I love your web site! viesu.munhea.se/map2.php arganolja till ansiktet

benmmdi.se

(benmmdi.se, 2020.10.17 17:07)


I like reading an article that can make people think. Also, thanks for permitting me to comment! benmmdi.se/map23.php smärta i magen under naveln

polo ralph mössa aperca.se

(aperca.se, 2020.10.17 10:33)


An outstanding share! I've just forwarded this onto a co-worker who was doing a little homework on this. And he actually ordered me lunch simply because I found it for him... lol. So let me reword this.... Thank YOU for the meal!! But yeah, thanx for spending some time to discuss this issue here on your web page. breed.aperca.se/map7.php polo ralph mössa

matberedare bäst i test 2016 munhea.se

(munhea.se, 2020.10.17 04:37)


Hi my loved one! I want to say that this article is awesome, great written and come with approximately all important infos. I would like to look extra posts like this . mauno.munhea.se/map9.php matberedare bäst i test 2016

egluopu.se

(egluopu.se, 2020.10.16 12:21)


Hello my friend! I wish to say that this post is awesome, nice written and include approximately all important infos. I'd like to look more posts like this . egluopu.se/map28.php frisör ica maxi gävle


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35

Következő »